Cu totii ne dorim ce e mai bun pentru pielea noastra. Iar pentru a descoperi ce ni se potriveste este suficient sa ne informam, mai ales ca in zilele noastre exista o multime de surse pe internet prin intermediul carora putem gasi toate raspunsurile la intrebarile noastre.

Iar daca ai hotarat sa faci trecerea de la lama sau epilator, la ceara de epilat, nu ramane decat sa-ti insusesti tot ce presupune acest proces si sa faci rost si de consumabilele necesare.

Tips&Tricks in vederea alegerii necesarului pentru epilatul cu ceara

1. Inainte de toate trebuie sa-ti insusesti faptul ca epilarea e un proces cat se poate de personal si intim, asa cum este si alegerea produselor de igiena sau a hainelor.

Sansele sa te regasesti printre recomandarile mamei sau a celei mai bune prietene sunt foarte mici. Asa ca, ar trebui inainte de toate sa stabilesti tipul pielii tale sau al zonei in care urmeaza sa o folosesti, urmand ca ulterior sa alegi ceara clasica, de unica folosinta, pentru piele sensibila sau normala, perlata sau pasta de zahar, dupa cum este mai adecvat pentru aceasta.

Evident, acestea sunt doar cateva dintre posibilitatile pe care le ai la dispozitie. Asa ca, ramane sa arunci un ochi mai in detaliu si sa stabilesti care ar fi cea mai buna optiune pentru tine.

2. Odata ce ti-ai ales tipul ideal de ceara, nu uita sa treci in revista si celalalte consumabile. Sunt kit-uri complete de ceara care vin cu tot ce ai nevoie la pachet.

Dar daca vrei doar sa testezi experienta inainte de a te opri definitiv la epilatul cu ceara, ar fi indicat mai cu seama sa achizitionezi cantitati mici de produs.

Pe langa spatule, hartie, incalzitor, decantor etc. mai ai nevoie si de solutie dezinfectanta, mai ales daca ai ales sa investesti in accesorii reutilizabile.

Desigur, acestea le-ai putea imprumuta si de la o prietena in cazul in care nu vor avea contact in mod direct cu pielea.

3. Inainte de epilat ar trebui sa eviti aplicarea pe piele a unor solutii sau produse care nu sunt deloc compatibile.

De exemplu, daca vei aplica diferite creme emoliente nerecomandate pentru acest procedeu, risti sa nu smulgi firele asa cum trebuie sau sa se produca o serie de reactii.

Chiar daca sansele sunt mici, e mai bine sa nu faci nicicun fel de compromisuri cand vine vorba de sanatatea celui mai mare „organ” al nostru – pielea.

4. Chiar daca nu e complicat sa te epilezi cu ceara, nu inseamna ca trebuie sa te epilezi oricum si oriunde. De exemplu, chiar daca folosesti o ceara care-ti place, pe corp, nu inseamna ca ea va fi potrivita si pentru zona mustatii (a fetei in general) si in zona intima.

De multe ori nu e insa nici gresit sa folosesti aceeasi ceara in toate zonele de interes ale corpului. Dar este important sa stii ca, tenul, zona intima si axila de exemplu, sunt zone mult mai sensibile fata de pielea existenta pe brate si picioare.

Pentru acestea ai putea utiliza de exemplu, ceara de unica folosinta destinata pielii sensibile sau chair specifica zonelor in consecinta.

De unde sa cumparam ceara si consumabile pentru epilat?

Daca ai in vecinatatea casei tale un magazin chilipir, plin de toate, cu siguranta ai multe sanse sa gasesti acolo ceara de epilat si multe din ustensilele de care ai nevoie.

Dar pe langa faptul ca optiunile din care vei putea alege sunt reduse, ceara ar putea fi de asemenea de o calitate inferioara.

Noi consideram ca epilatul este un tabiet important care merita o atentie deosebita si la care recomandam produsele profesionale de la Epilat Pro.

7 thoughts on “Cum aleg ceara de epilat potrivita pentru pielea mea?

  1. Un aspect pe care l-as fi apreciat in plus in acest articol ar fi prezentarea unor studii de caz sau exemple practice care sa ilustreze aplicarea tehnologiei Z mentionate. In rest, informatiile furnizate sunt bine structurate si usor de parcurs.

  2. Apreciem munca depusa pentru realizarea acestui articol. Informatiile prezentate sunt utile si relevante, iar abordarea este una obiectiva. Sunt multumit ca autorul a inclus si opinii din diverse surse, ceea ce ofera o perspectiva mai completa asupra subiectului.

  3. Sunt impresionat de nivelul de detaliu prezentat in acest articol. Explicatiile privind functionarea tehnologiei Y sunt foarte clare si usor de inteles chiar si pentru cineva care nu are cunostinte avansate in domeniu. Este un articol foarte util pentru cei interesati de subiect.

  4. Articolul este foarte interesant si bine documentat. Autorul a reusit sa prezinte in mod clar avantajele si dezavantajele utilizarii tehnologiei X in industrie. Imi place ca au fost aduse argumente solide si ca s-au oferit exemple concrete pentru a sustine punctele de vedere exprimate.

  5. Este interesant de observat evolutia tehnologiei in domeniul echipamentelor de protectie, cum ar fi materialele noi folosite sau designul ergonomic al produselor. Articolul ofera o perspectiva clara asupra tendintelor actuale si viitoare din industrie.

  6. Am fost impresionat de gama variata de echipamente prezentata in articol, care acopera o multitudine de sectoare industriale. Este reconfortant sa stii ca exista solutii pentru orice tip de activitate si ca siguranta angajatilor este o prioritate.

  7. Articolul este foarte bine documentat si ofera informatii utile despre echipamentele de protectie necesare in diverse industrii. Este important sa fim constienti de riscurile la locul de munca si sa ne protejam corespunzator pentru a evita accidentele.

Comments are closed.