Covoarele din piele de vaca sunt utile in decorarea unei camere datorita unui principiu principal de design: contrastul!

Indiferent daca construiti o baza de mobilier prestabilit sau cumparati o canapea din piele de vaca, un pouf sau un scaun de birou din piele, aceste produse sunt suficient de versatile pentru a adauga caldura unui design interior.

Cum combinam pielea de vaca si mobilierul

Daca sunteti nedumerit de ce fel de covor din piele de vaca ar functiona cel mai bine in spatiul dvs., luati in considerare combinarea pielii de vaca cu mobilier.

O piele de vaca accentueaza aspectul general al unei incaperi, dar acest lucru se face deosebit de bine atunci cand mobilierul este plasat deasupra pieilor de vaca!

De exemplu, amplasarea unui fotoliu sau scaun din lemn sau ratan deasupra unui covor din piele de vaca poate completa modelul si culoarea covorului, adaugand in acelasi timp dimensiune spatiului.

Un puf marocan din piele sau un taburet din iuta simplu pot compensa forma mai neregulata a unui covor din piele de vaca cu ceva mai uniform, si sa se potriveasca frumos cu stilul general pe care il reprezinta o piele de vaca.

Un covor din piele de vaca este intodeauna o alegere potrivita in fata canapelei sub o masuta de cafea sau sub locul de luat masa.

O piele de vaca poate adauga textura si o senzatie de caldura acestor spatii in care petrecem cel mai mult timp din toate camerele casei.

Luati in considerare pieile de vitel si covoarele din piele de capra

Covoarele din piele de capra si pieile de vitel pot fi folosite in mod similar cu covoarele din piele de vaca, dar ajuta la diferentierea mai bine a spatiilor mai mici.

In loc sa asezati o canapea pe o piele, incercati mai degraba sa plasati aceste piei mici langa canapea ca un accesoriu decorativ. Nu poate face doar un spatiu de studiu sa se simta autonom, dar si elegant!

Accesorizarea cu alte piei si blanuri

O modalitate excelenta de a crea un sentiment de potrivire, de a lega camera dvs. impreuna, paturile si blanurile mici sunt o optiune excelenta!

Luati in considerare blana naturala de oaie super moala si luxoasa ca o optiune pentru a completa covorul din piele de vaca.

Textura mai groasa a blanei de oaie nu numai ca se simte minunat, dar poate adauga caracter unei incaperi care, altfel, arata simpla. De exemplu, incercati sa aruncati o blana de oaie peste o canapea din piele pentru a adauga o culoare mai deschisa piesei.

Blanurile de oaie, fie ele simple sau duble, pot transforma instantaneu o camera de zi dintr-un loc rigid si formal intr-un loc cald si confortabil, care se simte ca acasa. De asemenea, combina bine ca un contrast cu estetica mai neteda a pielii de vaca.

Acelasi principiu de contrast este valabil mai ales atunci cand folositi blanuri de oaie la locul de luat masa. Cu un covor din piele de vaca sub masa, blanurile sunt accesoriul perfect pentru a accesoriza scaunele si bancuta pe care stau membrii familiei si oaspetii.

Moliciunea pe care o ofera aceste blanuri fac ca nimeni sa nu ma doreasca sa se ridice de la masa.

Blanurile de oaie functioneaza si ca covoare dimensionale pentru camere mai mici, inclusiv bai sau birou sau pur si simplu pentru a adauga caldura unui colt al camerei.

Sectionarea spatiului mai limitat de podea cu piei de oaie poate adauga un nivel de adancime spatiului.

6 thoughts on “Cum decoram o camera care are un covor din piele de vaca

  1. Multumesc pentru acest articol bine documentat. Mi-a placut modul in care au fost prezentate argumentele si concluziile.

  2. Sunt de acord cu punctele de vedere expuse in articol si consider ca este important sa discutam despre aceasta problema in societate.

  3. Este impresionant modul in care autorul a abordat subiectul si a prezentat informatiile intr-o maniera clara si concisa.

  4. Articolul este foarte interesant si informativ. Ma bucur ca am aflat mai multe despre aceasta tema si mi-a deschis noi perspective.

  5. Ma bucur ca am descoperit acest articol, deoarece mi-a oferit o mai buna intelegere a subiectului discutat. Am apreciat analiza critica prezentata si modul in care au fost tratate diversele aspecte legate de tema abordata. Recomand cu caldura acest articol tuturor celor interesati de subiect.

  6. Articolul este foarte detaliat si ofera o perspectiva interesanta asupra subiectului abordat. Mi-a placut modul in care autorul a prezentat informatiile si argumentele sale. Este important sa avem acces la astfel de articole bine documentate pentru a ne putea informa corect.

Comments are closed.